Όλοι την Τετάρτη 11/6/2014 ώρα: 8.00π.μ. στο 1ο -6ο Δημοτικό Σχολείο!

10/06/2014

Χολαργός, 10 Ιούνιου 2014 

 Το Υπουργείο Παιδείας προχωρά με ταχείς ρυθμούς στις συγχωνεύσεις – καταργήσεις σχολικών μονάδων οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο εφαρμογής της καταστροφικής δημοσιονομικής τους πολιτικής. Στόχος οι δραστικές περικοπές του απαραίτητου εκπαιδευτικού προσωπικού που οδηγεί ταυτόχρονα στην υποβάθμιση των συνθηκών λειτουργίας του Δημόσιου Σχολείου. 

 Πρόκειται για ένα ακόμα επεισόδιο στην αντιεκπαιδευτική πολιτική όπως προωθείται από κυβέρνηση – τρόϊκα τα τελευταία τέσσερα χρόνια με στόχο την αποδόμηση του δημόσιου δωρεάν σχολείου. 

 Στο πλαίσιο αυτό τα συστεγαζόμενα 1ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία Χολαργού, αποφασίστηκε να συγχωνευτούν. Θα ακολουθήσουν συμπτύξεις τμημάτων, που θα επιδιώξουν να λειτουργήσουν με 25 και 27 μαθητές, υποβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης . 

 Το Δίκτυο Πολιτών Χολαργού σας καλεί να συμμετάσχετε μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει ο Σύλλογός Εκπαιδευτικών Π.Ε. ‘’ Ο Περικλής’’ σε συντονισμό με το Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού και την Ένωση Συλλόγων Γονέων Παπάγου-Χολαργού την Τετάρτη 11 Ιουνίου και ώρα 8 π.μ. στα 1ο- 6ο Δημοτικά Σχολεία Χολαργού με στόχο την ανάκληση της απόφασης για συγχώνευση των Σχολείων. 

 Όλοι την Τετάρτη 11/6/2014 ώρα: 8.00π.μ. στο 1ο -6ο Δημοτικό Σχολείο (Περικλέους δίπλα στο Δημαρχείο)!